tiistai 7. elokuuta 2012

Uusi rakkaus












Siinä mun ostoksia viikon sisältä :-) Viimeviikon torstaina lähdettiin siskon (Oli Camillakin hetken aikaa meiön mukana) kanssa saloon ihan vartavasten puhelinostoksia varten. Luultavasti toi mun valkonen oli koko salon viimeisin koska valkoisia galaxy s2 ei löytynyt sitten mistään mutta onneks löytys toi 1! Oon ollu siihen todella tyytyväinen ja oonkin tyytyväinen myös siihen että tulin järkiini ja ostin tuon iphonen sijaan :-) Pakkohan noin hintavaan ja suurinäytölliseen puhelimeen oli kuoret tilata ja päätinkin heti samana päivänä pistää kuoret tilaukseen! Odottelen vielä että Hudomiin tulisi peilipintaisia näytönkalvoja niin ehkäpä hankin myös sellaiset :-)

Käytiin Suvin kanssa eilen kirpparilla käymässä ja mukaan tarttui takki ja tunika. Toi takki on hieman erikoinen siitä ettei siinä ole vetoketjua eikä huppua vaan tuollainen kiristettävä korkea reunus :-D Takki näytti siinä rekissä aika hassulta mutta päällä se oli aaaivan upea!

Siinä taas kaikki tältä erää, palaillaan! Heips <3

1 kommentti:

  1. hei sellanen peilipintanen näytönsuojus on todella kivan näkönen, mut varsinki ulkona ku paistaa aurinko jne. ni siit ei meinaa nähdä mitään!!
    oot muuten todella nätti ja tää blogi on kans kiva!:-)

    VastaaPoista